Vrijdag (vanaf 20u) Zaterdag Combi
VVK €6 €12 €16
Early Bird €5 €10 €13
Kassa €8 €16 /

Zaterdag: gratis toegang voor kinderen -12j, indien vergezeld van een volwassene

Je ticket aanschaffen in voorverkoop is niet enkel handig, het is ook voordelig! Als er tijdens het weekend van de Weerdse Bierfeesten nog tickets beschikbaar zijn, worden ze aan de kassa verkocht.

Early bird ticketactie vanaf Dinsdag 12 december 2017 (10.00u) tem Zondag 28 januari 2018 (00.00u).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief servicekost (0,70 EUR voor vrijdag - 1 EUR voor zaterdag, combi-ticket en VIP-ticket) en exclusief 4% transactiekost.

Nieuw! In onze ticketshop kan je vanaf maart 2018 nu ook online drankbonnen kopen. Per 20 gekochte bonnen krijg je van ons 2 gratis bonnen. De vouchers kunnen omgeruild worden aan de kassa op het festivalterrein. Schol!

Onze tickets voor de Palm Live Stage van zaterdag 5 mei zijn vanaf maart 2018 ook verkrijgbaar in deze lokale voorverkooppunten:

* Café De Rut, Statieplein 2, Weerde
* Bakkerij De Kock, Vredelaan 123, Weerde
* Café Schoonzicht, Dorpsstraat 37, Weerde
* KBC Zemst, Brusselsesteenweg 29, Zemst
* Copieerbureau Zemst, Brusselsesteenweg 287, Eppegem
* Dagbladhandel Chabo, Brusselsesteenweg 106, Zemst

Bij deze verkooppunten betaal je géén extra servicekosten.

Is het bestelproces veilig?

De ticketshop is beveiligd d.m.v. SSL. Wanneer de ticketshop geïntegreerd is in de website van het evenement dan kun je dit niet direct zien in de adresbalk van de browser. Wanneer je het certificaat wilt controleren, klik dan op de ticketshop en kies vervolgens voor eigenschappen of properties.


Ik heb mijn ticket(s) besteld en betaald, maar niet ontvangen. Help!

Kijk eerst in je mailbox of de tickets niet in je spamfolder (ongewenste berichten) zitten. Log in bij Ticketscript (https://company.ticketscript.com/nl/ticket-koper/) en vul je e-mail adres in. Mocht dit niet lukken, dan kun je altijd contact opnemen met Ticketscript.


Ticket(s) kwijt?

Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om op je tickets te passen. We kunnen om deze reden niets voor je betekenen. Wij adviseren je het ticket nogmaals te printen en zo vroeg mogelijk te arriveren bij het evenement. Het ticket kan namelijk maar één keer gescand worden.


Kan ik mijn tickets overdragen aan iemand anders?

Tickets zijn niet persoonsgebonden. Je kunt je ticket dus gewoon overdragen aan iemand anders. De naam op het ticket hoeft niet veranderd te worden (let op: het ticket is maar éénmaal geldig). Voor sommige evenementen zijn de tickets persoonsgebonden, dat staat dan duidelijk aangegeven op het ticket.


Kan ik mijn ticket(s) wijzigen, inruilen of annuleren?

Het is helaas niet mogelijk om tickets te wijzigen, te ruilen of te annuleren. Je kunt dit nalezen in de gebruiksvoorwaarden van de online ticketshop.


Kan ik aan de kassa nog tickets kopen?

Ja, zolang het festival niet uitverkocht is.