Wenst u in alle rust bij te praten met collega’s, vrienden en andere ondernemers uit Zemst – vergezeld van een fris getapte pint of één van onze vele bieren – dan kan u terecht in onze VIP-tent op zaterdag. Die staat opgesteld achter onze grote festivaltent en biedt u een rustige uitvalsbasis.

Bovendien kunt u de verschillende optredens volgen vanuit een speciaal vrijgehouden VIP-gedeelte in de festivaltent. Op die manier kunt u vanop de eerste rij meegenieten van de stomende optredens.

Liever wat meer rust, geniet dan vanuit onze gezellige lounge bar van een 3-gangen menu. Misschien spot u nog wel één van de artiesten voor of na hun optreden.

Ook op de extra festivaldag op donderdag stellen wij onze VIP-tent open voor een VIP ‘After Work’. Ideaal om na het werk te relaxen in een gezellig kader en om te genieten van een heerlijk buffet, de uitgebreide bierkaart en het extra optreden.

Puttemans Sander
Telnr.: 0473 75 40 44
E-mail: sander@weerdsebierfeesten.be

Sommige sponsordeals bevatten gratis VIP-tickets. Wenst u hier als ondernemer meer over te weten, neem dan met ons contact op.

VIP tickets zijn online te koop en kosten 60 EUR per persoon.

3 gangen-menu

Speciaal voor onze VIP'ers hebben we een uitgebreid 3-gangen menu met alles erop en eraan. Laat het je smaken...

Lounge bar

Zet u rustig neer, luister naar de live optredens en praat gezellig bij met vrienden of ondernemers, met een speciaal biertje.

VIP-tent met terras

Geniet van de vele optredens vanop het speciaal vrijgehouden VIP-gedeelte of geniet rustig van een fris biertje in de VIP-tent.