Ontdek ons programma

 • KINDERNAMIDDAG
  15:00 - 19:00
  Palm Live Stage

  Op vrijdag openen wij onze deuren al om 15u. Voor onze kindernamiddag toveren we de festivalwei om tot een kinderparadijs met springkastelen, een schminkstand, ballonplooiers en nog veel meer leuks.

  Externe link
 • SPAGHETTISLAG
  17:00 - 20:00
  Palm Live Stage

  Aansluitend gaat om 17u00 de spaghettislag van start. Niet minder dan 1.000 spaghetti's gaan over de toonbank, dus wees er op tijd bij. Smakelijk (en schol natuurlijk :-)! 

  Externe link
 • KINDERFUIF
  19:00 - 20:00
  Palm Live Stage

  Vanaf 19u mogen de kleinsten een uurtje de dansvloer inpalmen tijdens de kinderfuif. Ze kunnen er uit de bol gaan op de beste kindermuziek van het moment. Afsluiten doen we met een spetterend gastoptreden

  Wanneer de kindjes moe maar voldaan hun bedje gaan opzoeken, is het tijd voor de traditionele biernacht met enkele stomende optredens. 


  Externe link
 • DE NATTE GAZETTE
  20:45 - 22:30
  Palm Live Stage

  Met de Natte Gazette, partyband uit Bonheiden, wordt de biernacht gepast op gang getrapt. Alles van de laatste veertig jaar dat nog maar een beetje dansbaar is, zit in hun setlist. Met hun energieke liveshow zijn zij de perfecte opener van de avond en ideale opwarmer voor Radio Guga.

  Externe link
 • Radio Guga
  23:00 - 00:15
  Palm Live Stage

  Guga Baul is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische live-band trekt hij nu volledig de muzikale kaart. Radio Guga houdt het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je dus aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie én de nodige humor. Je krijgt in één strakke set o.a. Editors, Ozark Henry, Raymond Van het Groenewoud, Elvis Presley, Mumford and Sons, Bart Peeters, Hozier, Flip Kowlier en Stromae te horen. De hits én de maestro’s volgen elkaar in sneltempo op, allemaal live én samen op één podium. Feest!

  Externe link
 • Radio Botanique
  00:30 - 02:30
  Palm Live Stage

  Als geen ander krijgen de drie Mechelse dj’s van Radio Botanique het publiek aan het dansen en brengen ze spektakel op het podium. Beroemd én berucht in Mechelen (en daarbuiten) voor hun grappige looks en positieve vibe, zorgen ze er voor dat  geen enkele muziekstijl uit de boot valt. Al jaren zijn ze tijdens de zomer de afsluiters van Parkop in de Kruidtuin (Botanique). Ricky Bilbawoo, Master Marc with a C en Dick Nikson zullen ook dit jaar op de Bierfeesten voor een onvergetelijke show zorgen. Komt dat zien! En dansen, dansen, dansen!

  Externe link
 • DJ HARRY
  02:30 - 04:30
  Palm Live Stage

  Onze huis-dj / muzikale kameleon DJ Harry zal datgene doen, wat hij al jaren als de beste doet: een dik feestje tot in de vroege uurtjes bouwen. Wanneer hij achter de draaitafel kruipt, kan u maar beter op zoek gaan naar een tweede adem. Het zal nodig zijn.

  Externe link
 • C-Man
  18:00 - 18:30
  Outdoor DJ Stage

  Sinds hij vorig jaar tweede werd in de finale van 'MNM Start to DJ', gaat het hard voor C-Man. Hij is al enkele jaren kind aan huis van de Weerdse Bierfeesten en nu wordt zijn talent ook daarbuiten erkend. Overal waar hij komt, barst spontaan een feestje los. En zeker wanneer hij een thuismatch speelt...

  Externe link
 • 2ND
  18:30 - 19:10
  Palm Live Stage

  Als winnaar van onze Rock Rally, mogen deze jonge gasten uit Vilvoorde onze Palm Live Stage openen. De pop punk uit hun begindagen hebben ze aangedikt met synths en elektronica, wat resulteert in stevige elektro rock. In de Melkerij bewezen ze dat ze een groot podium vlotjes aankunnen, dus dat kan niet misgaan bij ons. Kom hen ontdekken!

  Externe link
 • C-Man
  19:10 - 19:40
  Outdoor DJ Stage

  DJ-set deel 2!

  Externe link
 • High Hi
  19:40 - 20:25
  Palm Live Stage

  Het powerpoptrio High Hi (met frontvrouw!) wordt getipt als een van de meest beloftevolle, jonge Belgische bands. Na het bereiken van Humo's Rock Rally-finale in 2014 en hun selectie voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, trokken ze samen met Reinhard Vanbergen en Niek Meul (beiden Das Pop) de befaamde Brusselse ICP-studio's in voor de opnames van het debuutalbum 'Hindrance'.  De plaat, die op 10 maart verschijnt, wordt voorafgegaan door de gretig opgepikte single 'Islands Full Of Gold'. Eentje om in't oog te houden, en dus zeker de moeite om vroeg af te zakken naar Weerde!

  Externe link
 • T.MASTIS
  20:25 - 21:05
  Outdoor DJ Stage

  T.Mastis is de ideale dj voor op onze Outdoor Dj-stage. Hij onderscheidt zich met mashup dj-sets waarop niemand blijft stilstaan. Elektro, Dance, pop, dubstep, Trap, drum'n'bass, alternative, classics en zelfgebrouwen mash-ups passeren in speelse combinaties de revue. Wie T.Mastis nog niet aan het werk zag, heeft de afgelopen jaren onder een rotsblok doorgebracht, want hij heeft zowat op elk festival en in elke club gestaan. Feestje gegarandeerd!

  Externe link
 • Equal Idiots
  21:05 - 21:50
  Palm Live Stage

  Ze stonden in de finale van Humo's Rock Rally én zijn de winnaars van De Nieuwe Lichting 2016 van Studio Brussel.  Met enkel gitaar, drum en zang brengen deze prille twintigers een aanstekelijke mix van punk en garagerock. De eerste single “Salmon Pink” en hun Plastic Bertrand-cover van “Ça Plane Pour Moi” werden direct opgepikt op de radio. Wanneer  ze vollen bak op hun instrumenten aan het rakken zijn, spat het spelplezier van het podium. Wees voorzichtig want zo schudden met uwe kop kan niet gezond zijn!

  Externe link
 • T.MASTIS
  21:50 - 22:30
  Outdoor DJ Stage

  DJ-set deel 2! 

  Externe link
 • Kraantje Pappie
  22:30 - 23:30
  Palm Live Stage

  Het grote publiek leerde de Nederlandse rapper Kraantje Pappier kennen na de release van de hit 'Waar Is Kraan?' en zijn debuutalbum 'Crane I'. Nu heeft hij zijn derde langspeler uit, 'Crane III', en staat hij te popelen om zijn energieke liveshows opnieuw op de festivalpodia te brengen. Zijn vorige passage op de Weerdse Bierfeesten was een voltreffer en zijn laatste single ‘Pompen’ doet alvast het beste vermoeden. Dit wordt ongetwijfeld het stomendste optreden van de avond. Pompen!

  Externe link
 • BONZAI ALL STARS
  23:30 - 00:30
  Outdoor DJ Stage

  Dit jaar is het 25 jaar geleden dat het legendarische Bonzai Records werd opgericht en dat verjaardagsfeestje vieren we ook op onze Dj-stage. De snoeiharde trance van het Belgische label veroverde tussen 1992 en 2000 heel de wereld en is vandaag opnieuw hot. Zo stond Universal Nation van Push onlangs nog op 1 in The Greatest Switch van Studio Brussel. Bereid jullie voor op een stevige trip down memory lane langs al je favoriete Bonzai tracks.

  Externe link
 • Regimania
  00:30 - 01:50
  Palm Live Stage

  Na een succesvolle ‘Regi Summer Madness Tour’ (een uitverkochte Lotto Arena, iemand?) is REGI terug met een gloednieuwe show: REGIMANIA 2017! Bereid je voor op een show vol verrassingen, special effects én guest Michael Schack (drummer van o.a. Netsky!), doorspekt met alle grootste, recente dance-hits. Na de test vorig jaar, heeft Regi de Weerdse Bierfeesten uitgekozen voor de kick-off van zijn Regimania tour. Verwacht je aan een totaalspektakel en vooral een heel, heel, heel vet feestje!

  Externe link
 • DJ Ward
  01:50 - 03:30
  Palm Live Stage

  DJ Ward is een muzikale kameleon. Als geen ander slaagt hij erin de meest onmogelijke muziekstijlen en tempo's in elkaar te mixen. Studio 54 in het Sportpaleis, Tomorrowland, Versuz V3, City parade, Laundry Day, Summerfestival, The Hive @Werchter Festival,  I Love the 90’s - The Party in de Ethias Arena… Overal waar DJ Ward geweest is, ging het dak eraf. Er zijn weinig zekerheden in het leven, maar DJ Ward is er zonder twijfel één van. Now get that party started!

  Externe link
 • Exit 11
  03:30 - 04:30
  Palm Live Stage

  Onder het pseudoniem Exit 11 bundelen dj's Harry en C-man hun krachten en doen ze wat ze al jaren als de beste doen: een dik feestje tot in de vroege uurtjes bouwen. Geen Zemsts feestje dat niet via de uitgang van onze huis-djs van Exit 11 is gepasseerd.

  Externe link