Ontdek ons programma

 • KINDERNAMIDDAG
  15:00 - 19:00
  Palm Live Stage

  Op vrijdag openen wij onze deuren al om 15u. Voor onze kindernamiddag toveren we de festivalwei om tot een kinderparadijs met springkastelen, een schminkstand, ballonplooiers en nog veel meer leuks.

  Externe link
 • SPAGHETTISLAG
  17:00 - 20:00
  Palm Live Stage

  Aansluitend gaat om 17u00 de spaghettislag van start. Niet minder dan 1.000 spaghetti's gaan over de toonbank, dus wees er op tijd bij. Smakelijk (en schol natuurlijk :-)! 

  Externe link
 • KINDERFUIF
  19:00 - 20:00
  Palm Live Stage

  Vanaf 19u mogen de kleinsten een uurtje de dansvloer inpalmen tijdens de kinderfuif. Ze kunnen er uit de bol gaan op de beste kindermuziek van het moment. Afsluiten doen we met een spetterend gastoptreden

  Wanneer de kindjes moe maar voldaan hun bedje gaan opzoeken, is het tijd voor de traditionele biernacht met enkele stomende optredens. 


  Externe link
 • COOKIES AND CREAM
  23:00 - 00:15
  Palm Live Stage

  Denk 2mandydjs, maar dan zonder draaitafels én op steroïden. Dat is hoe we Cookies and Cream nog het best kunnen omschrijven. Trek je dansschoenen aan, want deze showbeesten brengen uiterst aanstekelijke mash-ups van de beste tracks uit alle mogelijke genres. Ze speelden op Laundry Day en Suikerrock en komen nu ook voor een tweede keer bij ons een feestje bouwen. Niet te missen!

  Externe link
 • Skyve ft. Eva De Roo
  23:00 - 23:00
  Palm Live Stage

  Hebben deze twee nog een introductie nodig? Skyve is head of music bij Studio Brussel, mixmaster achter Gunther D én hopeloos verslaafd aan vette basslijnen, trap, twerk en drum ‘n bass. Eva De Roo huppelt door het leven als radiopresentatrice van Studio Brussel, finaliste van 'De Slimste Mens' én mc’end danskonijn. Samen hebben ze maar één motto: partyyyy!

  Externe link
 • Yves Deruyter
  23:00 - 23:00
  Outdoor DJ Stage

  Yves Deruyter, wiens naam voor eeuwig verbonden is met Cherry Moon en Bonzai Records (The Rebel!), is al meer dan dertig jaar een legende in de Belgische dance scene. Hij heeft zichzelf de missie toegemeten om jullie met de glimlach een gescheurde achillespees te laten dansen. Dat wordt stampen aan de Outdoor Dj Stage!

  Externe link