Ontdek ons programma

 • Bram Van der Velde
  20:00 - 20:20
  Main Stage

  Bram van der Velde (NL) staat al jaren bekend als één van de best bewaarde geheimen van de stand-upcomedy. Hij is een ervaren rot die samenwerkte met de grootste namen in Nederland en België. Met zijn rake observaties en laconieke attitude staat hij het publiek te woord met de micro in de hand, een lach op z’n gezicht en het hart op de juiste plaats. In 2005 startte hij zijn carrière door het Amsterdamse Kleinkunst Concours te winnen en sindsdien zwerft hij van podium tot podium. Mis hem niet!

  Externe link
 • Alex Agnew
  20:30 - 22:30
  Main Stage

  Onnodig om deze man aan u voor te stellen. Hij vulde vele sportpaleizen met zijn ongezouten mening, ongecensureerde taalgebruik en brutale, maar pijnlijk herkenbare grappen… Rock’n roll comedy op zijn best!

  “Comedy moet schuren. Heilige huisjes omver trappen. Ik ben een mindfucker. Als mensen denken ‘Ja, eindelijk zegt iemand het!’ haal ik dat in de volgende zin onderuit. Ik lach ook met mezelf, want we zijn allemáál full of shit.”

  De try-out op ons podium belooft een stevig voorsmaakje te worden van z'n nieuwe theatershow!

  Externe link
 • Sfeercafé met DJ Gunne
  22:30 - 01:00
  Main Stage

  Na de optredens kan je nog gezellig bijpraten in ons sfeercafé en genieten van de muziek van DJ Gunne en van onze uitgebreide bierkaart.

  Externe link
 • KINDERNAMIDDAG
  14:00 - 19:00
  Main Stage

  Op vrijdag openen wij onze deuren al om 14u. Voor onze kindernamiddag toveren we de festivalwei om tot een kinderparadijs met springkastelen, een schminkstand, ballonplooiers en nog veel meer leuks. Vergeet zeker niet de tekening in onderstaande link in te kleuren om een leuke verrassing te ontvangen!

  Externe link
 • SPAGHETTISLAG
  17:00 - 20:00
  Main Stage

  Aansluitend gaat om 17u00 de spaghettislag van start. Niet minder dan 1.000 spaghetti's gaan over de toonbank, dus wees er op tijd bij. Smakelijk! (en schol natuurlijk ;-) 

  Externe link
 • KINDERFUIF
  19:00 - 20:00
  Main Stage

  Vanaf 19u mogen de kleinsten een uurtje de dansvloer inpalmen tijdens de kinderfuif. Ze kunnen er uit de bol gaan op de beste kindermuziek van het moment. 


  Externe link
 • Matisse Foré
  20:00 - 20:15
  Main Stage

  Een podium en Matisse Foré, de perfecte match! Deze jonge gast staat al jaar en dag op podia. Van de musical ’40-45’ tot de halve finales van ‘The Voice Kids’, niks is hem te veel. Dit jaar sluit hij ook onze kinderfuif af met een spetterend optreden gevolgd door leuke foto- en signeersessie.  Weest gerust, cameraschuw is hij helemaal niet want hij draait ook al enkele seizoenen mee in het programma ‘Vloglab’ op VTM Kids.

  Externe link
 • Eigen Kweek
  20:45 - 22:20
  Main Stage

  Deze coverband is het resultaat van een uitgekiend kweekprogramma want hij bestaat uitsluitend uit leden van de familie Vangrunderbeek, welbekend in Weerde en omstreken. De groep werd wereldberoemd in de gemeente dankzij een legendarisch optreden in café De Kroeg in september 2019 en sindsdien zijn ze niet meer te stoppen. Van heinde en verre komen fans naar de shows kijken van een band waarnaast zelfs de Kelly Family verbleekt. Een thuismatch op de Bierfeesten dus! 

  Externe link
 • Les Truttes
  23:00 - 00:20
  Main Stage

  Les Truttes bestaan zowaar 25 jaar! VIJFENTWINTIG?! Oh My God! Reden genoeg om dit uitgebreid te vieren met een heuse ‘Anniversary Tour’!

  Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 25 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- theater- en festivalcircuit. Met een ongeziene energie en overgave brengen ze een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering.

  Les Truttes zijn veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wilt missen. Al 25 jaar slagen ze erin om een publiek van alle leeftijden te verbinden tijdens die ene ‘true live-experience’!

  The 25th Anniversary Tour wordt groots! Imposant! Feestelijk! Mega Fantastisch! De reactie van het publiek is nu al gekend: ‘OH MY GOD!’

  Join us and celebrate Les Truttes!

  Externe link
 • DJ Joost
  00:30 - 02:30
  Main Stage

  Een jarenlange ervaring, een zeer uitgebreide muziekcollectie en vooral de feeling om in te spelen op het publiek zijn maar een paar troeven van DJ Joost. Hij is vooral bekend van de Zebedeüs NEW Wave Party's maar ook als resident DJ in danscafé Dibango te Merchtem. Menig feest werd succesvol opgeluisterd door deze all-round dj. Feestje van de bovenste plank ! 

  Externe link
 • DJ Harry
  02:30 - 04:00
  Main Stage

  Onze huis-dj / muzikale kameleon DJ Harry zal datgene doen, wat hij al  jaren als de beste doet: een dik feestje tot in de vroege uurtjes  bouwen. Wanneer hij achter de draaitafel kruipt, kan u maar beter op  zoek gaan naar een tweede adem. Het zal nodig zijn!

  Externe link
 • Viktør
  18:00 - 19:30
  Outdoor DJ Stage

  Viktør startte enkele jaren geleden zijn avontuur achter de draaitafels en is in die tijd niet bij de pakken blijven zitten.

  Naast tal van fuifen en privé feesten kan je hem wekelijks vinden in 't Archief te Leuven, speelt hij jaarlijks op de strandfuif en ging mee op reis naar zuid-Frankrijk als dj met Ski-line. Ideale opener van onze Outdoor DJ-stage dus!

  Externe link
 • ILA
  19:30 - 20:15
  Main Stage

  ILA is de nom de plume van de 24-jarige singer-songwriter Ilayda Cicek. Met haar muziek, gekenmerkt door een uniek stemgeluid, brengt ILA rauwe emoties die meer dan eens de grilligheid van het leven blootleggen. Verwacht je aan een eigenzinnige en intense artieste vergezeld door Sam Smeets en Cas Kinnaer. In het najaar van 2021 werd ‘Montage’ opgevolgd door een mini album ‘Felt’.

  2022 begon alvast schitterend : met de single ‘Leave Me Dry’ won ze de finale van De Nieuwe Lichting 2022 van Studio Brussel. Ze is zo 'hot' dat ze Rock Werchter mag openen. En uiteraard ook bij ons!

  Externe link
 • C-man
  20:15 - 21:00
  Outdoor DJ Stage

  Als rasechte Weerdenaar is C-Man een vaste waarde in het uitgaansleven. Van Antwerpen tot Brussel of van Lloret De Mar tot Andorra, van Maanrock tot de Skyclub? Geen probleem, C-Man weet zich door elke muziekstijl te wurmen. Dat is de kracht van zijn dj-sets! 

  Nadat hij vorig jaar zijn eigen single uitbracht, ging het enkel in stijgende lijn. Hij is momenteel bezig aan een nieuw nummer en wie weet krijgen we tijdens de Bierfeesten een eerst voorsmaakje.

  1 ding is zeker : FEESTGARANTIE ! 

  Externe link
 • Goldband
  21:00 - 22:00
  Main Stage

  In 2019 kwamen deze zingende stukadoors uit het niets de Nederlandse muziekindustrie binnenstormen. Goldband veroverde al gauw de harten van vele Nederlandse en Belgische fans met hun onmiskenbare elektronische pop sound en roemruchte live reputatie. In de tussentijd heeft de band veel nieuwe muziek uitgebracht en waren ze het afgelopen jaar volop aanwezig op zowel radio als TV!

  Na het uitbrengen van een tweede EP en meerdere nummers, waaronder de hit ‘Dit is voor jou’, is het nu eindelijk tijd voor het debuut: ‘Betaalbare Romantiek’, een genre-overstijgende plaat die je meeneemt van rave naar romantiek en weer terug.

  Als één van de weinige acts die wisten door te breken ondanks de pandemie, heeft Goldband meer optredens moeten annuleren en verplaatsen dan kunnen spelen.  Desondanks toch een ijzersterke live-reputatie kunnen opbouwen is straf! In 2022 kan Goldband eindelijk echt gaan toeren en dat is met volle goesting! Deze zomer staan ze op de Main Stage van Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop, maar zoveel geduld hadden wij niet!

  Externe link
 • C-Man
  22:00 - 22:45
  Outdoor DJ Stage

  DJ-set deel 2!

  Externe link
 • Compact Disk Dummies
  22:45 - 23:45
  Main Stage

  In 2012 bestormden de toen piepjonge dummies met ongekende oerkracht het podium van Humo’s Rock Rally. Het aanwezige publiek bleef murw achter en de jury beloonde hun stomende electrorock met een gouden plak. Negen jaar later gaat het de broertjes Lennert en Janus Coorevits nog steeds voor de wind. Ze werden de allereerste vaste huisband van De Ideale Wereld en op Studio Brussel kreeg Lennert een vermakelijk item als remixer van de actualiteit.
  In 2020 zag, in volle crisis, ‘Neon Fever Dream’ het levenslicht. De plaat bevat dezelfde succesingrediënten als hun vorige releases. Dit album was in 2020 ons neonlichtje in de duisternis en werd bekroond met een MIA voor ‘best dance’.   

  Compact Disk Dummies maken er een erezaak van om elke plek waar ze komen om te toveren tot een kolkende dansvloer. Zin in!

  Externe link
 • DJ Licious
  23:45 - 00:45
  Outdoor DJ Stage

  DJ Licious mag dan wel geboren en getogen zijn in België, zijn podia vindt hij over de hele wereld. Of het nu de grootste festivals zijn – Tomorrowland, Tomorrowworld, Sziget, … – of de vetste clubs op Ibiza, overal speelt de Antwerpenaar alles en iedereen aan stukken. Wat begon met het oprichten van een partyconcept en label – SHOMI – ontaardde snel in een persoonlijke carrière als dj wanneer zijn single ‘Calling’ in 2016 opgepikt wordt door A-listers als Tiësto, Avicii en The Magician. Het hek is van de dam en voor DJ Licious het goed en wel door heeft wordt hij gevraagd voor remixes van en door Avicii, Klingande, Bob Sinclair en Lost Frequencies. Daarnaast kan hij miljoenen streams achter zijn naam schrijven. 

  2022 belooft zijn drukste jaar ooit te worden. Smeer die dansbenen maar in !

  Externe link
 • Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob
  00:45 - 02:15
  Main Stage

  Maak plaats voor Omdat Het Kan Soundsystem! Hij begon met een serie mixtapes op Soundcloud, waarin hij elk mogelijk muziekgenre dooreen haalde. Er is geen genre ter wereld dat dit muzikale genie niet kan of wil mixen. 

  Nadat hij wereldbekend werd op Instagram door zichzelf bij de grote celebs der aarde te photoshoppen heeft Average Rob een nieuw doel: België en alles daarbuiten veroveren als MC van Omdat Het Kan Soundsystem.

  Het duo heeft al op The Hive van Rock Werchter gestaan en sindsdien waren ze niet meer te stoppen. Een reactie van Humo: “De meest zotte en meest wilde performance ooit op Rock Werchter was de nu al legendarische set van Average Rob en Omdat Het Kan Soundsystem in The Hive. The boite has only just begun!

  Externe link
 • Pat Krimson
  02:15 - 03:30
  Main Stage

  Pat - Patje- Krimson is één van de trendsetters in de Belgische dance. Hij is vooral bekend geworden begin jaren negentig als brein en één van de gezichten van Leopold 3 en verzorgde de toetsen bij o.a. Praga Khan. Daarna volgde de hitmachine 2Fabiola en scoorde hij samen met Oliver Adams clubhits als ‘Paranoid in Moscow’ en ‘House Of Doom’. Na zich een aantal jaren te hebben teruggetrokken op Ibiza is Patje helemaal terug van weggeweest. Pat Krimson is een levende legende en zijn populariteit is nooit groter geweest! 

  Externe link
 • Exit 11
  03:30 - 04:30
  Main Stage

  Onder het pseudoniem Exit 11 bundelen onze huis-dj's hun krachten en doen ze wat ze al jaren als de beste doen: een dik feestje tot in de vroege uurtjes bouwen. Geen Zemsts feestje dat niet via de uitgang van onze huis-dj's van Exit 11 is gepasseerd.

  Externe link