Ontdek ons programma

 • KINDERNAMIDDAG
  15:00 - 19:00
  Main Stage

  Op vrijdag openen wij onze deuren al om 15u. Voor onze kindernamiddag toveren we de festivalwei om tot een kinderparadijs met springkastelen, een schminkstand, ballonplooiers en nog veel meer leuks.

  Externe link
 • SPAGHETTISLAG
  17:00 - 20:00
  Main Stage

  Aansluitend gaat om 17u00 de spaghettislag van start. Niet minder dan 1.000 spaghetti's gaan over de toonbank, dus wees er op tijd bij. Smakelijk (en schol natuurlijk :-)! 

  Externe link
 • KINDERFUIF
  19:00 - 20:00
  Main Stage

  Vanaf 19u mogen de kleinsten een uurtje de dansvloer inpalmen tijdens de kinderfuif. Ze kunnen er uit de bol gaan op de beste kindermuziek van het moment. 


  Externe link
 • Hammertime
  20:00 - 22:00
  Main Stage

  Hammertime neemt je mee terug in de tijd naar de pompende beats en ’s werelds bekendste hits van de 90s. Geen klassieke partyband, maar net dat tikkeltje meer waar mensen achteraf blijven over spreken. Catchy dance tunes voorzien van een wervelend spektakel. De ultieme 90’s coverband!

  Externe link
 • Discobaar A Moeder
  23:45 - 02:00
  Main Stage

  DISCOBAAR A MOEDER, het intussen legendarisch Antwerps fenomeen, draait al mee van in 2002. Het begon als een cafégrap van twee bevriende vinylfreaks, de grap houden ze er in, van draaien in een café genieten ze nog steeds, maar van een groots festival op z’n tijd zijn ze niet vies. De afgelopen jaren klonk hun radioshow tijdens de zomer op Studio Brussel, in het najaar van 2016 brachten ze daar elke zondagmiddag Discobaarplezier en speciaal voor Radio 2 maakten ze een ‘eigen’ nummer: Plotjes Spelen.


  Externe link
 • DJ HARRY
  02:30 - 04:30
  Main Stage

  Onze huis-dj / muzikale kameleon DJ Harry zal datgene doen, wat hij al jaren als de beste doet: een dik feestje tot in de vroege uurtjes bouwen. Wanneer hij achter de draaitafel kruipt, kan u maar beter op zoek gaan naar een tweede adem. Het zal nodig zijn.

  Externe link
 • Gers Pardoel
  22:30 - 23:30
  Main Stage

  Gers Pardoel werd eind 2009, begin 2010 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Daarna scoorde hij ook bij ons hoog met de singles ‘Ik neem je mee’ (2011), ‘Bagagedrager’ (2012, met Sef) en ‘Louise’ (2014), in de Ultratop telkens goed voor een top 10-notering, en zijn albums ‘Deze wereld is van jou’ (2011) en ‘De toekomst is van ons’ (2014).

  Gers werd een graag geziene gast op menig zomerfestival en zijn succes daar bleef ook bij televisiemakers niet onopgemerkt. Hij heeft deelgenomen aan  het vtm-programma Liefde voor Muziek, zetelde als jurylid in het programma Steracteur Sterartiest en was recent de populairste coach in The Voice Kids.

  Samen met zijn live band zal hij bij ons voor een spetterende show zorgen.

  Externe link
 • Exit 11
  03:15 - 04:30
  Main Stage

  Onder het pseudoniem Exit 11 bundelen dj's Harry en C-man hun krachten en doen ze wat ze al jaren als de beste doen: een dik feestje tot in de vroege uurtjes bouwen. Geen Zemsts feestje dat niet via de uitgang van onze huis-djs van Exit 11 is gepasseerd.

  Externe link