1 adres voor hapiness: Ketelveldweg, 1982 Weerde, Zemst.

 • Bancontact & Payconiq:
  Aan de kassa en bonnenstand is bancontact en payconiq voorzien. Je kan je toegang en bonnen bijgevolg ook met je bankkaart of payconiq betalen.
 • WC-dorp:
  De toegang tot ons WC-dorp is gratis.
 • Rode kruis:
  Bij ongevallen kan je je steeds wenden tot de vriendelijke mensen van het Rode Kruis. Zij zijn heel de avond aanwezig. Je vindt hen op het binnenplein, links naast de inkom.
 • Eetkraampjes:
  Behalve tijdens de spaghettislag kunnen de hongerige magen altijd gevuld worden aan ons hamburger-, friet- en loempiakraam.
 • Binnen = binnen:
  In het kader van alcoholpreventie, de veiligheid en de beperking van de overlast voor de buurtbewoners, behouden wij, in samenspraak met de politie en het gemeentebestuur, het inkomsysteem 'binnen = binnen' op donderdag en zaterdag.
 • Tabak/sigaretten:
  Er is GEEN sigarettenstand of sigarettenautomaat aanwezig.
 • Vestiaire:
  Er is GEEN vestiaire en er zijn GEEN lockers aanwezig.
 • ID-kaart:
  Vergeet je identiteitskaart niet!Belangrijk: wie jonger is dan zestien jaar, krijgt geen alcohol geserveerd.
 • Herbruikbare bekers:
  Omdat wij ook denken aan het milieu worden dit jaar alleen water & frisdrank in PET-flesjes geschonken. Voor al onze andere dranken werken we met herbruikbare bekers.
  Wij gaan jullie niet lastigvallen met een complex & tijdrovend inruilsysteem en jullie hoeven ook geen waarborg te betalen, maar rekenen wel op jullie om de lege bekers mee te verzamelen!
  - Lege bekers kunnen gedropt worden in de daarvoor voorziene afvalpunten op het terrein
  - Lege bekers kunnen afgegeven worden aan de ecostand op het festivalterrein (20 lege bekers = 1 gratis drankbon!)
  => Iedereen wint, soms kan het leven toch mooi zijn :-)

We voorzien GEEN camping, maar verwijzen je graag door naar de volgende leuke plekken waar je de nacht kan doorbrengen:

Indien je een (e-)ticket hebt gekocht in voorverkoop, mag je je hiermee gewoon aanmelden aan de inkomtent waar alles duidelijk omhoog zal hangen. De afgifte van dit ticket verschaft je toegang tot het festivalterrein.

Als je een combiticket hebt gekocht in voorverkoop, krijg je in de inkomtent een inkombandje dat je gedurende de betreffende dagen toegang verschaft tot het festivalterrein.

Indien je geen (e-)ticket hebt gekocht in voorverkoop (en er nog tickets beschikbaar zijn), kan je een ticket kopen aan de kassa-container die naast de inkomtent staat. De afgifte van dit ticket in de inkomtent verschaft je toegang tot het festivalterrein.

Genodigden & winnaars van ticketwedstrijden krijgen een link toegestuurd waarmee zij hun ticket(s) kunnen registeren en afdrukken. De afgifte van dit ticket in de inkomtent verschaft je toegang tot het festivalterrein.

Indien u toch geen link kreeg toegestuurd dan staat u op onze guestlist en mag je je aanmelden aan de kassa-container.

In samenspraak met de politie en het gemeentebestuur en in het kader van alcoholpreventie, de veiligheid en de beperking van de overlast voor de buurtbewoners, zal er dit jaar opnieuw een drankperimeter opgezet worden rond het festivalterrein.

Bezoekers kunnen aan de ingang gefouilleerd worden. Wie zich hier niet aan onderwerpt, zal de toegang geweigerd worden.

De Weerdse Bierfeesten dragen een gezellige festivalsfeer met veel plezier voor onze bezoekers hoog in het vaandel. Indien onze professionele security-mensen en/of aanwezige politieagenten onrechtmatigheden vaststellen, zal u de verder toegang tot de Weerdse Bierfeesten ontzegd worden.

Niet toegelaten : Glas, blik, plastic flessen of kartonnen drankflacons, eigen drank en eten, wapens, gevaarlijk materiaal, scherpe voorwerpen, drugs, huisdieren zoals honden (hulp- en geleide honden zijn wel toegelaten), geluidsproducerende voorwerpen, toeters of andere instrumenten.

Het aanplakken van affiches op de parking en buiten het festivalterrein zijn verboden (op het terrein is een plakmuur voorzien).

De Weerdse Bierfeesten werken aan een duurzaam en proper festival. Op het terrein worden voldoende afvalbakken voorzien. Gelieve deze dan ook te gebruiken.

De organisatie kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor gebeurtelijke ongevallen, diefstal of vandalisme.

Rugzakken kunnen aan de inkom gecontroleerd worden. Om de doorstroom vlotter te laten verlopen, vragen wij aan onze bezoekers om zonder rugzakken naar de Weerdse Bierfeesten te komen.