Wenst u in alle rust bij te praten met collega’s, vrienden en andere ondernemers uit Zemst – vergezeld van een fris getapte pint of één van onze vele bieren – dan kan u terecht in onze VIP-tent op zaterdag. Die staat opgesteld achter onze grote festivaltent en biedt u een rustige uitvalsbasis.

Bovendien kunt u de verschillende optredens volgen vanuit een speciaal vrijgehouden VIP-gedeelte in de festivaltent. Op die manier kunt u vanop de eerste rij meegenieten van de stomende optredens.

Liever wat meer rust, geniet dan vanuit onze gezellige lounge bar van een 3-gangen menu. Misschien spot u nog wel één van de artiesten voor of na hun optreden.

Puttemans Sander
Telnr.: 0473 75 40 44
E-mail: sander@weerdsebierfeesten.be

Sommige sponsordeals bevatten gratis VIP-tickets. Wenst u hier als ondernemer meer over te weten, neem dan met ons contact op.

VIP tickets zijn online te koop en kosten 75 EUR per persoon.

3 gangen-menu

Speciaal voor onze VIP'ers hebben we een uitgebreid 3-gangen menu met alles erop en eraan. Laat het je smaken...

Lounge bar

Zet u rustig neer, luister naar de live optredens en praat gezellig bij met vrienden of ondernemers, met een speciaal biertje.

VIP-tent met terras

Geniet van de vele optredens vanop het speciaal vrijgehouden VIP-gedeelte of geniet rustig van een fris biertje in de VIP-tent.