Ontdek ons programma

 • DJ Patrick Van Dijck
  18:00 - 20:30
  Main Stage

  Hij was één van de grondleggers van het allereerste radiostation in Zemst (Radio Zemst) in 1983 en een vaste waarde binnen de toenmalige Drive-In-Shows. In de 90's werd hij DJ bij Radio Randstad en presenteerde hij de radioshow DANCECITY. Het programma was uniek in zijn soort en werd druk beluisterd.

  Met DJ Patrick Van Dijck halen we een stevige brok Zemstse muziekgeschiedenis in onze tent en zullen de grootste Dance Classics door de speakers knallen. Kortom, de ideale man om onze uitverkochte tent op te warmen die donderdag!

  Externe link
 • Clouseau (UITVERKOCHT)
  20:30 - 22:30
  Main Stage

  Clouseau hoeft geen introductie. De band van Koen en Kris Wauters is al decennia onverminderd populair en is in tussentijd uitgegroeid tot vaderlands muzikaal erfgoed. Hun oeuvre omvat meerdere ijkpunten van de Nederlandstalige popmuziek die zelfs onze taal hebben beïnvloed - van 'Hoeders van de wet’ via 'Het zit vanbinnen’ tot de unieke uitspraak van 'Nobelprijs’.

  2024 belooft een feestjaar grand cru te worden voor Clouseau, want dan bestaat de band maar liefst veertig jaar. Op 16 december 1984, om 11 uur om precies te zijn, traden ze voor de allereerste keer op in het CC Sint-Genesius-Rode.

  Enkele maanden geleden kondigde Clouseau een grootse tournee door Vlaanderen aan ter gelegenheid van hun veertigjarig bestaan. Dat leidde tot twaalf uitverkochte Sportpaleizen en een drukke festivalzomer voor de gebroeders Wauters.

  Wij zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat het allereerste optreden van die ‘Clouseau40’-tournee op de Weerdse Bierfeesten zal plaatsvinden. Voor zo’n grote naam en zo’n speciale gelegenheid organiseren we zelfs een extra concertavond op donderdag 2 mei. Niet te missen!

  Externe link
 • DJ Harry
  22:30 - 23:30
  Main Stage

  Onze huis-dj / muzikale kameleon DJ Harry zal datgene doen, wat hij al jaren als de beste doet: een dik feestje bouwen. Kort & krachtig dit keer, maar ideaal om uw tweede adem te vinden na het stomende optreden van Clouseau. Het zal nodig zijn!

  Externe link
 • Kindernamiddag
  16:00 - 19:00
  Main Stage

  Op vrijdag openen wij onze deuren al om 16u. Voor onze kindernamiddag toveren we de festivalwei om tot een kinderparadijs met springkastelen, een schminkstand, ballonplooiers en nog veel meer leuks. Vergeet zeker niet de tekening in onderstaande link in te kleuren om een leuke verrassing te ontvangen!

  Externe link
 • Spaghettislag
  17:00 - 20:00
  Main Stage

  Aansluitend gaat om 17u00 de spaghettislag van start. Niet minder dan 1.000 spaghetti's gaan over de toonbank, dus wees er op tijd bij. Smakelijk! (en schol natuurlijk ;-) 

  Externe link
 • Kinderfuif
  19:00 - 20:00
  Main Stage

  Vanaf 19u mogen de kleinsten een uurtje de dansvloer inpalmen tijdens de kinderfuif. Ze kunnen er uit de bol gaan op de beste kindermuziek van het moment. 


  Externe link
 • Melanie
  20:00 - 20:15
  Main Stage

  Melanie Amollo is 19 jaar en DE grote winnares van Regi Academy seizoen 2. Samen met Regi en zijn hele entourage stond ze al meerdere malen te zingen in een uitverkocht Sportpaleis en op de grootste Belgische festivalpodia. Maar ook vóór ze Regi leerde kennen, speelde ze al mee in de ketnetmusical “Knock-Out”.

  Een zangeres met tonnen ervaring dus en dat bewijst ze nog maar eens met haar nieuwe single “Als ik vragen mag”, samen met Arno, die andere winnaar van Regi Academy.

  Melanie zal van haar optreden een spetterend slot van de kindernamiddag maken waarmee alle kids luidkeels kunnen meezingen.

  Externe link
 • De Schlagerij
  20:45 - 21:45
  Main Stage

  De Schlagerij zal de muzikale gastronomie op de Weerdse Bierfeesten verzorgen. Speciaal voor u halen zij het kruim van de Nederlandstalige muziek door de gehaktmolen en overgieten dat rijkelijk met een stevige saus van rock-jump-shout-‘n-roll. Een muzikaal spektakel om duimen en vingers bij af te likken en waarop geen enkele hansworst kan blijven stilstaan. Zeker spek naar uw bek!

  Externe link
 • Stan Van Samang
  22:15 - 23:30
  Main Stage

  Al meer dan tien jaar staat Stan Van Samang synoniem voor hits, goede muziek en fantastische live shows. In zijn carrière wist hij tal van prijzen en onderscheidingen te verzamelen: met onder meer MIA’s voor “Beste solo” en “Beste Zanger”, verschillende “Zomerhit Awards” en gouden, platina en dubbelplatina albums. Stan vulde meerdere keren het Sportpaleis en sloot talloze festivals af waar hij duizenden fans uit hun dak liet gaan.

  Na een tour langs de Vlaamse theaters en concertzalen is hij in 2024 opnieuw op het scherm te zien in ‘Liefde voor Muziek’ op VTM en wacht hem een drukke festivalzomer. Stan Van Samang is helemaal back en wij wachten hem met veel plezier op in Weerde!  

  Externe link
 • Discobaar A Moeder
  23:45 - 01:45
  Main Stage

  Discobaar A Moeder, een ondertussen legendarisch Antwerps fenomeen, vierde onlangs hun 20-jarig jubileum in de Lotto Arena. Het begon als een cafégrap van twee bevriende vinylfreaks - de grap houden ze erin - van draaien in een café genieten ze nog steeds, maar van een groots festival op z’n tijd zijn ze niet vies.

  Met hun platenbakken vol 45-toeren plaatjes draaiden ze ondertussen van in de kleinste bruine cafés tot in de grootste sportpaleizen en van Tomorrowland tot op de Night of The Proms. Ze vegen alle DJ-regels vierkant aan hun broek, zingen soms zelf gezellig mee en spelen liever wat het publiek wil dan wat toevallig in een of andere hitparade staat. Als geen ander krijgen ze een massa aan het dansen waarbij geen enkele muziekstijl gemeden wordt, zodat zelfs de meest introverte ziel uit zijn cocon breekt. "Assekik zeg discobaar zegde golle a Moeder, DISCOBAAAAAAR ........... A MOEDER!"


  Externe link
 • Exit 11
  02:00 - 04:00
  Main Stage

  Onder het pseudoniem Exit 11 bundelen onze huisdj’s hun krachten en doen ze wat ze al jaren als de beste doen: een dik feestje tot in de vroege uurtjes bouwen. Geen Zemsts feestje dat niet via de uitgang van onze huis-dj’s van Exit 11 is gepasseerd.

  Verwacht u opnieuw aan een sneltrein van hits & classics, originele mashups van nieuwe en oudere nummers met “In the End “ als toppunt. De ideale afsluiter van onze vrijdagavond!  

  Externe link
 • Pierre Total
  18:00 - 19:45
  Outdoor DJ Stage

  Als winnaar van de Maanrock DJ Rally 2023 opende Pierre Total vorig jaar het feestpodium op Maanrock. Dit jaar mag hij onze Outdoor DJ Stage op gang blazen.

  Deze geboren en getogen Mechelaar zal met zijn hip hop, afrobeats, latin en andere zomerse invloeden ongetwijfeld voor de nodige summervibes zorgen. Come & see him!

  Externe link
 • Freddie Konings
  19:45 - 20:35
  Main Stage

  Freddie Konings, vroeger bekend als Freddie King, is afkomstig uit Antwerpen en maakt hiphop waarop je onmogelijk kan blijven stilstaan. Na zijn knallend uitverkochte comeback show in Trix, staat hij er weer.

  Ondanks zijn avontuurlijke verleden vol drama, misgunst en pijn heeft hij zichzelf kunnen vinden in het maken van muziek. Konings kwam in de spotlights door zijn nummer '32 Barz', waarin hij het beste van zichzelf gaf met Zwangere Guy aan z'n zijde. Met nieuwe releases als 'Strakke Plan' en 'Chosselonië 1 & 2' zet hij zich echt terug op de kaart. Een nieuw hoofdstuk is aangebroken!

  Externe link
 • Arthur Lewis
  20:35 - 21:20
  Outdoor DJ Stage

  De 21-jarige Arthur Lewis stond in 2019 te stralen in de finale van MNM-Start To DJ. Hierna bleef het verhaal voor Arthur verder groeien.

  Ondanks zijn jonge leeftijd speelde Arthur al sinds zijn 17de in het zonnige Lloret de Mar, Madrid, Albufeira, … en op vele Belgische festivals.

  Zijn sets bestaan uit commerciële meezingers met een non-stop toevoeging van energie. Door zijn eigen nummers, remixen en edits, speelt hij elke tent, club of festival plat. Pas wanneer het publiek geen enkel moment stil staat, spreekt hij van een geslaagde set. Deze youngster zit nog in de startblokken van zijn carrière, maar hou hem zeker in de gaten!

  Externe link
 • Jazz Brak
  21:20 - 22:10
  Main Stage

  Het debuutalbum "BRAK" van de Brusselaar Jazz Brak geeft ons voor het eerst een inkijk in zijn persoonlijke leven. Hij maakt al sinds het begin deel uit van STIKSTOF, de Brusselse hip-hopgroep met Zwangere Guy, Astrofisiks en DJ Vega. Na 13 jaar menig concert en festival plat te spelen met STIKSTOF wil hij nu solo hetzelfde doen. Komt absoluut goed!

  Externe link
 • Arthur Lewis
  22:10 - 22:55
  Outdoor DJ Stage

  DJ-set deel 2!

  Externe link
 • Prins S. en De Geit
  22:55 - 23:45
  Main Stage

  Na een uitverkochte clubtour in 2023 en een meer dan opvallende passage op Pukkelpop keert Prins S. en De Geit begin 2024 terug om de popzalen met de vloer gelijk te maken. Ongetwijfeld volgt ook een drukke festivalzomer. Zo zal je ze o.a. kunnen zien op Rock Werchter & de Lokerse Feesten, maar eerst bij ons in Weerde. Kom zeker kijken naar deze knotsgekke kinderboerderij!


  Externe link
 • USED
  23:45 - 00:45
  Outdoor DJ Stage

  Dé rijzende ster van de Belgische DJ-scene USED speelde wereldwijd alle grote festivals en het Rampage-podium in het Sportpaleis plat, maakte shows voor Studio Brussel en vond tussendoor nog tijd om nieuwe top-tracks te producen. Zijn remixes van Youtube-fenomeen “Go, Acid” en “Gold Dust” van DJ Fresh en zijn eigen hits “Higher” en “Mistakes” doen Spotify ontploffen. 

  In zijn DJ-sets vol frisse drum & bass durft hij al eens te experimenteren en smokkelt hij af en toe andere muziekstijlen in de mix. Kom mee dansen met deze topper vooraleer het buitenland weer aan zijn mouw trekt!

  Externe link
 • Flo Windey ft. Skyve
  00:45 - 01:45
  Main Stage

  Ze zullen alle billen laten trillen met de beste mash-ups, vette basslijnen, trap, twerk en drum & bass-bonkers. DJ-paus Skyve zegent alle duivelse dansers met zijn zalig bonkende beats en Moeder Floverste leidt ons eerst in bekoring en vergeeft ons nadien al onze festivalzonden!

  Wat krijg je als je Stubru-opperhoofd Skyve samen met social media-fenomeen Flo Windey op een podium loslaat? Een stomend hete party!

  Externe link
 • Shoarma Soundsystem
  01:45 - 03:15
  Main Stage

  All-you-can-dance met Shoarma Soundsystem. Muzikaal altijd een verrassing, niet in het minst voor Nadiem Shah, Imran Shah en Hakim Chatar zelf. En ja, ze staan open voor verzoekjes (maar enkel als ze in hun kraam passen), en nee, je mag niet aan Hakim zijn haar komen (like seriously, don't touch his hair).

  Speelden eerder al op Kamping Kitch, Pukkelpop, Lokerse Feesten, en nu dus ook bij ons!

  Externe link
 • Kezze B2B Harry
  03:15 - 04:30
  Main Stage

  Kezze is een upcoming talent van eigen bodem. Waarschijnlijk heb je zijn naam al een paar keer gehoord, aangezien hij niet meer weg te denken is van zo wat elk feest in regio Zemst en Mechelen. Ook speelde hij al op Q-Music, TOP Radio, Brussel Brost, Student Kick-off, Stressfactor Live, … de lijst blijft maar uitbreiden.

  Vorig jaar mocht hij onze Outdoor DJ Stage openen en kreeg hij het publiek direct mee. Dit jaar mag hij de mainstage afsluiten, samen met onze huis-dj Harry die datgene zal doen wat hij al jaren als de beste doet: een dik feestje bouwen tot in de vroege uurtjes!

  Wanneer zij samen achter de draaitafels kruipen, kan u maar beter op zoek gaan naar een tweede adem. Het zal nodig zijn!

  Externe link