Donderdag
 
Vrijdag
(vanaf 20u*)
Zaterdag
 
Combi
(Do + Vr)
Combi
(Vr + Zat)
Combi
(Do + Vr + Zat)
VVK € 32 € 12 Wave 1: € 12 € 36 € 22 € 50
Wave 2: € 15
Regular: € 17
Kassa - € 18 € 22 - - -

Vrijdag + zaterdag: gratis toegang voor kinderen -12j, indien vergezeld van een volwassene

Vrijdag(*): tot 20u is er doorlopend gratis inkom. Vanaf 20u betaalt u de inkomprijs aan de kassa. Bezoekers die reeds aanwezig zijn, krijgen vanaf dan bij het naar buiten gaan een stempel waarmee ze terug binnen kunnen.

Bij aankoop van een ticket stem je in met ons privacy beleid

Je ticket aanschaffen in voorverkoop is niet enkel handig, het is ook voordelig! Als er tijdens het weekend van de Weerdse Bierfeesten nog dagtickets beschikbaar zijn, worden ze aan de kassa verkocht.Bovenstaande prijzen zijn exclusief servicekost (0,90 EUR + 2% excl. BTW per verkocht ticket). Transactiekosten voor de online betalingen zijn steeds gratis.

Wil je je verjaardag of een vrijgezellenfeest bij ons komen vieren met je vrienden? Dan kan je vanaf dit jaar online ook een groepsticket kopen. Per 15 gekochte tickets krijg je van ons 1 ticket gratis

In onze ticketshop kan je ook online bonnen kopen. Deze bonnen kunnen gebruikt worden aan de drank- en eetstanden. Per 20 gekochte bonnen krijg je van ons 2 bonnen gratis. De vouchers kunnen omgeruild worden aan de bonnenstand in de festivaltent. Bonnen zijn enkel geldig op de dag waarvoor ze gekocht zijn. Schol!

Hard tickets voor zaterdag 4 mei zijn vanaf maart ook verkrijgbaar in deze lokale voorverkooppunten:

* Café De Rut, Stationsplein 2, Weerde
* Bakkerij De Kock, Vredelaan 123, Weerde
* Café Schoonzicht, Dorpsstraat 37, Weerde
* De Kroeg, Brusselsesteenweg 182, Zemst
* Bar Popular, Vismarkt 1, 2800 Mechelen

Bij deze verkooppunten betaal je géén extra servicekosten. Tickets voor donderdag, vrijdag, combi-tickets en VIP-tickets zijn enkel te koop in onze online ticketshop.

Is het bestelproces veilig?

De ticketshop is beveiligd d.m.v. SSL. Wanneer de ticketshop geïntegreerd is in de website van het evenement dan kun je dit niet direct zien in de adresbalk van de browser. Wanneer je het certificaat wilt controleren, klik dan op de ticketshop en kies vervolgens voor eigenschappen of properties.


Ik heb mijn ticket(s) besteld en betaald, maar niet ontvangen. Help!

Kijk eerst in je mailbox of de tickets niet in je spamfolder (ongewenste berichten) zitten. Als dit niet het geval is, kan je in de online ticketshop van Eventsquare hierboven op de knop 'support & contact' klikken (bovenaan rechts) en je mailadres invullen. Mocht dit niet lukken, dan kun je altijd contact opnemen met Eventsquare.


Ticket(s) kwijt?

Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om op je tickets te passen. We kunnen om deze reden niets voor je betekenen. Wij adviseren je het ticket nogmaals te printen en zo vroeg mogelijk te arriveren bij het evenement. Het ticket kan namelijk maar één keer gescand worden.


Kan ik mijn tickets overdragen aan iemand anders?

Tickets zijn niet persoonsgebonden. Je kunt je ticket dus gewoon overdragen aan iemand anders. De naam op het ticket hoeft niet veranderd te worden (let op: het ticket is maar éénmaal geldig). Voor sommige evenementen zijn de tickets persoonsgebonden, dat staat dan duidelijk aangegeven op het ticket.


Kan ik mijn ticket(s) wijzigen, inruilen of annuleren?

Het is helaas niet mogelijk om tickets te wijzigen, te ruilen of te annuleren. Je kunt dit nalezen in de gebruiksvoorwaarden van de online ticketshop.


Kan ik aan de kassa nog tickets kopen?

Ja, zolang het festival niet uitverkocht is.