Veel tijd om te bekomen van de zeer snel uitverkochte show van Clouseau hadden we niet, want er staat al een hele resem nieuwe namen te trappelen om aangekondigd te worden.

Op vrijdag 3 mei is Stan Van Samang de headliner. Na een tour langs de Vlaamse theaters en concertzalen is hij dit jaar ook terug op het scherm te zien in ‘Liefde voor Muziek’ en wacht hem een drukke festivalzomer. Maar eerst passeert hij dus in Weerde! Daarna zorgt het legendarische dj-duo Discobaar A Moeder voor een swingende party.

Op zaterdag trekken we opnieuw volop de kaart van de jeugd. Voor de tweede keer op rij is USED de headliner en afsluiter van de DJ Stage. Na zijn geweldige set van vorig jaar konden we niet anders dan hem terugvragen. Binnen zullen Flo Windey ft. Skyve en nadien Shoarma Soundsystem de dansvloer voorzien van stomende en opzwepende beats. De Antwerpse rapper Freddie Konings maakte recent zijn comeback en trapt de avond op gang.

Op donderdag 1 februari om 10u start wave 1 van de online ticketverkoop voor vrijdag 3 & zaterdag 4 mei. Vorig jaar konden we het bordje Sold out ophangen op zaterdag. Snel zijn is de boodschap dus!

Binnenkort worden nog meer namen bekendgemaakt.


Wees als eerste op de hoogte van al het nieuws van je favoriete festival.

Stem op je favoriete bier en maak kans op 10 drankbonnen!


Kies je favoriete bier