Voor de tweede keer op rij zien we ons genoodzaakt om de Weerdse Bierfeesten uit te stellen. Gezien de huidige maatregelen en recente ontwikkelingen is dat helaas de enige juiste beslissing. We hoopten dit jaar nog een kleinschalig alternatief te kunnen organiseren, maar zelfs daarvoor komt het eerste weekend van mei te vroeg. De 37e volwaardige editie van de Weerdse Bierfeesten zal dus doorgaan op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei 2022.

Toch willen we ook dit jaar het bierfeestengevoel levend houden. Daarom lanceren we (hopelijk voor de laatste keer) de actie ‘Bierfeesten in uw kot’, waarmee we iedereen de Bierfeesten thuis laten beleven. De smaakmakers zijn een live dj-set van onze huis-dj’s C-Man en Harry en een Bierfeestenbox, gevuld met o.a. een eigenzinnige selectie bieren, spaghetti en gadgets. De box zal online besteld kunnen worden en wordt nadien bij de inwoners van de gemeente Zemst thuis geleverd. Voor de bestellingen van buiten Zemst wordt een afhaalpunt voorzien aan de lokalen van de chirojongens. Meer info over de box en onze andere acties volgt weldra op onze website en sociale mediakanalen.

Zorg goed voor elkaar en houd jullie aan de richtlijnen, zodat we  volgend jaar zoals vanouds allemaal samen kunnen genieten van muziek, bier en plezier.


Wees als eerste op de hoogte van al het nieuws van je favoriete festival.

Stem op je favoriete bier en maak kans op 10 drankbonnen!


Kies je favoriete bier