Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het ook officieel. De Weerdse Bierfeesten zullen dit jaar niet doorgaan. De uitbraak van het coronavirus en de getroffen maatregelen - die wij, voor alle duidelijkheid, ten volle steunen - laten ons geen keuze. Wij stellen de gezondheid van onze vele bezoekers, medewerkers en artiesten voorop en zien ons daarom genoodzaakt ons evenement te annuleren.

Verplaatsen naar een latere datum dit jaar is voor ons om verschillende redenen niet mogelijk. Alle online tickets zullen weldra terugbetaald worden. Gekochte hardtickets voor zaterdag 2 mei 2020 kunnen terugbetaald worden na een mail naar info@weerdsebierfeesten.be , waar u ook terecht kunt met eventuele vragen.

Het is momenteel nog te vroeg om meer informatie te geven over de volgende editie. Eerst moeten we al het nodige doen voor de afgelasting van de Weerdse Bierfeesten 2020. Maar daarna zullen we, hoe teleurgesteld we nu ook zijn, vol goesting starten met de voorbereiding van onze volgende editie, die zal plaatsvinden op vrijdag 7 & zaterdag 8 mei 2021.

De moeilijkste beslissing in ons bestaan is gemaakt, maar wij zullen er alles aan doen om deze domper te boven te komen. Onze gedachten gaan ook uit naar onze vele partners uit de eventsector. Voor hen breekt er een donkere periode aan.

Tot slot en vooral willen we ons medeleven uitdrukken aan alle mensen die te lijden hebben onder het virus en ons respect uitdrukken voor alle zorg- en dienstverleners die zich in deze dagen inzetten voor wat echt telt. Als er dan geen muzikale helden naar onze festivalweide komen, applaudisseren wij graag voor deze artiesten.

Zorg goed voor elkaar en houd jullie aan de richtlijnen. Laten we elkaar in 2021 opnieuw besmetten met muziek, vriendschap en veel plezier!

Het Bierfeestencomité & de Chirojongens van Weerde.


Wees als eerste op de hoogte van al het nieuws van je favoriete festival.

Stem op je favoriete bier en maak kans op 10 drankbonnen!


Kies je favoriete bier