De afgelopen weken kwamen jullie al enkele namen te weten voor de komende driedaagse editie van de Weerdse Bierfeesten. Vandaag maken wij de volledige line-up bekend. Een blik op de affiche leert dat er kosten noch moeite zijn gespaard om enkele topacts naar Weerde te halen met voor ieder wat wils.

Dat er speciaal voor De Kreuners en Guy Swinnen met live band op donderdag 30 april een extra festivaldag wordt georganiseerd, wisten jullie al. Nieuw is dat je nadien nog kan blijven feesten op de beste muziek uit de jaren ’80 en ‘90, samen met dj Patrick Van Dijck. Vooral voor de iets minder jonge fuifbeesten een begrip in de regio.

Op vrijdag 2 mei is de publiekstrekker Les Truttes, nog steeds met voorsprong de beste coverband van het land. Touchwood uit Zaventem warmt de tent op met de beste rock classics. Vrijdagnacht kan er nog tot in de vroege uurtje worden gefeest worden op de muziek van DJ Thierry en onze huis-DJ Harry.

De headliners op zaterdag zijn niet van de minsten. Warhola, een van de meest interessante Belgische bands van het moment, speelt na Snelle, de hip-hopsensatie uit Nederland, die voor de gelegenheid met een heuse live band naar Weerde komt. DJ Licious speelt deze zomer op Tomorrowland, maar sluit eerst af op onze Outdoor dj-stage. Daarna kan er binnen nog gefeest worden met Pat Krimson en Omdat Het Kan Soundsystem feat. Average RobAan het begin van de avond is er ook ruimte voor aanstormend talent. Het Mechelse L’itch brengt nijdige rock en Safi (vanaf nu zonder Spreej), komt zijn nieuwe werk voorstellen. Spelen voorts nog op de Outdoor Dj Stage ten dans: all-round party-dj C-Man en lokale platenridder Viktør.

Tickets blijven zeer democratisch en kan je bestellen via onze ticketpagina.

Tot binnenkort!


Wees als eerste op de hoogte van al het nieuws van je favoriete festival.

Stem op je favoriete bier en maak kans op 10 drankbonnen!


Kies je favoriete bier